OVER ONS

DE FASHION BOUTIQUE UIT VELDHOVEN

ATTITUDE Beeldmerk wit

WIJ ZIJN ATTITUDE

Winkelen bij ATTITUDE is een beleving! Laat je verrassen door inspirerende en vernieuwende mode. Voor elke gelegenheid, compleet met schoenen en accessoires.

Al sinds 1998 hebben wij dezelfde overtuiging. Eerlijkheid duurt het langst. Jou zien stralen in een nieuwe outfit is voor ons het allerbelangrijkst. Bij ons kan je oprecht advies verwachten. Wij laten je graag zien welke stijlen uitstekend bij je passen, ook de stijlen die je wellicht in eerste instantie niet in gedachten had. Zo zorgen we dat je met een positief verrast gevoel weer naar buiten loopt.

ATTITUDE is een winkel waar je binnen kan lopen voor een gezellig praatje of een lekker drankje, zonder de druk om een aankoop te hoeven doen. De gemoedelijkheid zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Bij ons draait het niet zozeer om welke merken er in de winkel hangen, maar hoe we een voor jou een unieke stijl neer kunnen zetten. Met zorg selecteren wij verschillende merken, stijlen en collecties, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Door goed te luisteren naar jouw wensen zorgen wij voor de outfit die écht bij jou past.

Elke week komen er nieuwe items binnen. We gaan mee met de trends en tijd, waardoor je bij ons altijd kan slagen voor de leukste en nieuwste mode.

MET PASSIE VOOR MODE